Cinci persoane reținute, urmare a scandalului produs, sâmbătă, în apropierea localității Sinești

Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 41 de ani, toți din localitatea Bărbulești, au fost reținuți de către polițiștii ialomițeni în urma altercației produse sâmbătă, 24 octombrie, în afara localității Sinești.

Potrivit IPJ Ialomița, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și distrugere.

Polițiștii ialomițeni au aplanat, sâmbătă la prânz, un scandal izbucnit în comuna Sinești în urma unui incident rutier, 15 persoane fiind duse pentru audieri la sediul Poliției Urziceni.

Potrivit IPJ Ialomița, o persoană a alertat Poliție, în jurul orei 13.15, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că mai multe persoane sunt implicate într-o altercație, urmare a unui eveniment rutier produs în afara localității Sinești.

„Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar altercația a fost aplanată. În urma altercației, nicio persoana nu a fost rănită. În cadrul cercetărilor efectuate până la acest moment, au fost ridicate mai multe obiecte interzise la deținere – un pistol cu aer comprimat, bâte și alte obiecte contondente”, au precizat polițiștii ialomițeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*