Cetățean ucrainean, șofer de camion, rănit într-un accident rutier petrecut la ieșire din comuna Coșereni

Cetățean ucrainean rănit într-un accident rutier petrecut la ieșire din comuna Coșereni. FOTO: IPJ Ialomița

Un cetățean ucrainean, șofer de camion, a fost rănit miercuri, 29 martie, într-un accident rutier petrecut în jurul orei 15.15, pe DN 2, la ieșire din comuna Coșereni.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbatul conducea un TIR pe DN 2, pe sensul de mers Urziceni – București, ar fi părăsit controlului volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Traficul este dirijat de polițiștii rutieri pe o singură bandă de circulație.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*