Câștigătoarea concursului Trofeul Tinereții Amara 2023 și-a lansat piesa „Te-am iubit cum am știut”

Delia Racu. FOTO Facebook Delia Racu

Consiliul Judetean Ialomita, Primaria si Consiliul Local Amara, Centrul Cultural “Ionel Perlea” Ialomita si Centrul Județean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Ialomita, organizatorii prestigiosului festival Trofeului Tineretii Amara, anunta debutul muzical al Deliei Racu.

In 9 octombrie 2023, tanara artista Delia Racu isi face debutul in lumea muzicala cu piesa, “Te-am iubit cum stiut” compusa de binecunoscutul producator musical Silviu Paduraru.

Piesa “Te-am iubit asa cum stiut” este o calatorie emotionanta pe taramul iubirii si al nostalgiei despartirii, exprimata prin versuri puternice si armonii muzicale inovatoare.

Videoclipul, regizat cu maiestrie de catre Cantemir Vieru, surprinde esenta piesei si transpune ascultatorii intr-o lume a emotiilor profunde si a povestilor de iubire, oferind in egala masura, un spectacol vizual captivant asupra locurilor, oamenilor si traditiilor din judetul Ialomita, judet gazda al festivalului concurs creator de artisti – Trofeul Tineretii.

Cine este Delia Racu?

Delia isi face intrarea in peisajul muzical romanesc prin note de inocenta, delicatete si autenticitate. De la o varsta frageda, Delia s-a dedicat muzicii, studiind pianul si canto. La varsta de 11 ani, Delia a fost selectata sa participe la emisiunea Next Star, iar de atunci a continuat sa participe la concursuri nationale si internationale precum ,,Star Vivere Music Revolution”, ,,Flori de Mai”, ,,Voci de Ingeri”.

In 2021 Delia participa la XFactor si la Vocea Romaniei, reusind sa se remarce in cadrul ambelor competitii muzicale printr-un stil unic si un foarte mare devotament pentru muzica de calitate. Oportunitatea unica de a lucra cu o echipa de profesionisti in vederea pregatirii debutului in cariera artistica i s-a deschis Deliei ca urmare a participarii si castigarii „Trofeului Tineretii” la Festivalul – Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare.

Festivalul Amara este un eveniment de referinta in peisajul muzical romanesc, dedicat descoperirii si promovarii noilor talente. Cu o istorie bogata si o reputatie solida, festivalul ofera tinerilor talentati o platforma deosebita pentru a-si expune creatiile si a-si dezvolta cariera. In 2023, Delia a reusit sa impresioneze juriul de la Amara cu o voce remarcabila si o prezenta scenica magnetica.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*