Campanie umanitară organizată în Fetești în sprijinul refugiaților din Ucraina

Feteștiul, alături de refugiații din Ucraina!

Primăria Municipiului Fetești, prin Serviciul Public de Asistență Socială, organizează campania umanitară „Alături de refugiații din Ucraina!” și va deschide marți, 01 martie, un punct de colectare a ajutoarelor în incinta Pieței Agroalimentare din cartierul Fetești Gară.

„Prin acest eveniment caritabil vrem ca împreună cu dumneavoastră, cei care aveți posibilitatea să veniți în sprijinul oamenilor nevinovați care au fugit din calea războiului din Ucraina, să ne alăturăm colegilor noștri din județul Tulcea care primesc refugiații ce sosesc în România, prin vama Isaccea”, spune primarul municipiului Fetești, Laurențiu Șonchereche.

El a precizat că în urma discuțiilor pe care le-a avut cu autoritățile tulcene este nevoie de pături, radiatoare și aeroterme electrice, saltele, lanterne, baterii externe, produse de igienă, apă îmbuteliată, conserve și alimente care pot fi consumate direct.

„Punctul de colectare este deschis, începând de mâine (1 martie), la hala din incinta Pieței Agroalimentare, din cartierul Fetești Gară, între orele 08.00 și 16.30, iar vineri în intervalul orar 08.00 – 14.00. Vă așteptăm să vă alăturați inițiativei noastre și vă mulțumim pentru solidaritate”, a mai transmis primarul Laurențiu Șonchereche.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*