Brăilean urmărit internațional de autoritățile din două state pentru furt, prins de polițiștii ialomițeni

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ialomița au capturat, pe raza municipiului Slobozia, un bărbat de 29 de ani, din județul Brăila, bănuit de săvârșirea de infracțiuni contra proprietății pe teritoriul Italiei și Austriei, precum și furt calificat dintr-o societate comercială din municipiul Câmpina.

Potrivit IPJ Ialomița, în urma unor investigații amănunțite, polițiștii ialomițeni au depistat, marți, într-un centru de alimentație publică de pe raza municipiului Slobozia, un bărbat din județul Brăila, urmărit internațional.

„Pe numele bărbatului de 29 de ani, autoritățile judiciare din Italia și Austria au emis mandate europene de arestare, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății pe teritoriul acestor state. De asemenea, Judecătoria Câmpina a emis în luna iulie pe numele lui un mandat de executare a pedepsei privative de libertate de 4 ani și 7 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, ca urmare a unui prejudiciu de peste 16.000 de lei, adus unei societăți comerciale din municipiul Câmpina”, au precizat sursele citate.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*