Biciclist ajuns la spital după ce a fost lovit de un autoturism pe o stradă din Urziceni

Biciclist rănit după ce a fost lovit de un autoturism pe o stradă din Urziceni. FOTO IPJ Ialomița

Un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a unui biciclist, s-a petrecut marți, 9 februarie, pe raza municipiului Urziceni.

Potrivit polițiștilor, din verificările efectuate a reieșit că evenimentul rutier s-a produs, în jurul orei 12.00, ca urmare a coliziunii dintre un autoturism condus de un bărbat de 24 de ani, din municipiul Urziceni, și un biciclist în vârstă de 60 de ani, tot din municipiul Urziceni.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, ce a fost transportat la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Ambii au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul indicând valori negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*