Bătrână de 88 de ani, din Fierbinți-Târg, moartă după ce casa i-a fost mistuită într-un incendiu

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină joi, 17 februarie, în jurul orei 10.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Fierbinți-Târg.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, la locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijinul pompierilor militari au intervenit și membri Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității.

„Din nefericire, în interiorul casei, a fost găsită o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 88 de ani, carbonizată. Au ars toate bunurile din camera în care a fost găsită victima”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului, a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*