Bătaie între doi șoferi, în urma unui accident petrecut pe raza municipiului Fetești

Polițiștii din Fetești au fost solicitați să intervină joi, 17 iunie, pentru aplanarea unui conflict spontan, izbucnit între doi conducători auto, în urma unui accident de circulație petrecut pe raza orașului.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate la fața locului a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme, conduse de doi șoferi de 19 și 45 de ani, ambii cu domiciliul în municipiul Fetești, unul dintre aceștia suferind vătămări corporale.

„După producerea evenimentului rutier, până la sosirea echipajului de poliție, între cei doi conducători auto a izbucnit un conflict spontan, șoferul de 45 de ani lovindu-l pe celălalt bărbat cu pumnii”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul Drager care a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și au fost conduși la Spitalul Municipiului Fetești în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Autoturismele implicate în accident au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și loviri sau alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*