Bărbați cercetați după ce au provocat scandal în comuna Manasia

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au reținut ieri, trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 33 de ani, din comuna Manasia, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

Potrivit IPJ Ialomița, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în data de 05 iulie 2024, trei bărbați cu vârste între 19 și 33 de ani, pe fondul unei stări conflictuale, ar fi agresat fizic în fața unei societăți comerciale din comuna Manasia, doi bărbați în vârstă de 37 de ani, respectiv 40 de ani, lovindu-i pe aceștia cu obiecte contondente în zona feței, tulburând ordinea și liniștea publică.

La data de 09 iulie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, față de cei trei bărbați în cauză a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al inspectoratului.

De asemenea, în cursul aceleiași zilei a.c., magistrații au luat măsura de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*