Bărbat salvat de pompierii ialomițeni după ce s-a rătăcit într-o pădure din apropierea comunei Bucu

Bărbat salvat de pompierii ialomițeni după ce s-a rătăcit într-o pădure din apropierea comunei Bucu

Pompierii din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia au fost alertați să intervină, joi seară, pentru căutarea unui bărbat care s-a rătăcit într-o pădure din apropierea comunei Bucu.

Potrivit ISU Ialomița, la locul indicat s-au deplasat de urgență patru echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă, un vehicul cu șenile/ roți tip UTV cu capacitate mărită de trecere și o ambulanță SMURD.

„După aproximativ trei ore de căutări, bărbatul în vârstă de aproximativ 49 de ani a fost găsit în pădure. El a fost monitorizat de echipajul SMURD, ulterior fiind preluat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia în afara oricărui pericol, pentru investigații medicale suplimentare”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*