Bărbat rănit grav după ce a fost acroșat de o autoutilitară pe raza localității ialomițene Lilieci

Bărbat rănit grav după ce a fost acroșat de o autoutilitară pe raza localității Lilieci. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din localitatea Lilieci, a fost rănit grav în dimineața zilei de vineri, 25 iunie, după ce a fost lovit de o autoutilitară în timp ce se deplasa pe marginea drumului.

Potrivit IPJ Ialomița, accidentul rutier s-a petrecut în jurul orei 08.00, pe DN 2, în localitatea Lilieci.

„În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, un bărbat în vârstă de 65 de ani, ce a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la o unitate medicală din municipiul București”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Șoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*