Bărbat pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, depistat în trafic de polițiștii din Țăndărei.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit în trafic, în cadrul unui filtru rutier, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din orașul Țăndărei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că pe numele bărbatului există emisă o semnalare de arestare în vederea extrădării, în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile spaniole, pentru săvârșirea unor infracțiuni contra persoanei.

Conducătorul auto a fost predat polițiștilor de investigații criminale, care l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*