Bărbat găsit fără cunoștință în apartamentul său, după o intervenție a pompierilor din Slobozia

Imagine cu rol ilustrativ. FOTO arhiva ISU Ialomița

Pompierii din cadrul Detașamentului Slobozia au fost solicitați să intervină, marți, 2 martie, în jurul orei 11.00, pentru deblocarea accesului într-un apartament din municipiul Slobozia.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj al SAJ Ialomița – Substația Slobozia.

„În apartament a fost găsit proprietarul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, inconștient, dar cu funcții vitale”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița

Bărbatul a fost monitorizat de către echipajul SAJ Ialomița și, ulterior, a fost preluat și transportat de către aceștia la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*