Bărbat evadat în urmă cu două săptămâni de la un penitenciar din Dâmbovița, prins de polițiștii ialomițeni

Bărbat evadat dintr-un penitenciar din Dâmbovița, prins de polițiști în Căzănești. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat care a evadat în data de 25 noiembrie, din Penitenciarul Găești, Dâmbovița, a fost prins în cursul zilei de miercuri, 8 decembrie, de polițiștii de investigații criminale ialomițeni, pe raza orașului Căzănești.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, din comuna Ludești, județul Dâmbovița, a fost reținut, escortat și reintrodus în sistemul penitenciar, în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul era încarcerat în Penitenciarul Găești în regim deschis și a fost dat în urmărire națională, la data de 25 noiembrie, după ce ar fi plecat de la locul de muncă la care se afla în exteriorul Penitenciarului, respectiv în orașul Găești.

Bărbat evadat dintr-un penitenciar din Dâmbovița, prins de polițiști în Căzănești. FOTO IPJ Ialomița

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*