Bărbat din Slobozia, cercetat penal pentru conducere cu permisul suspendat și refuzul recoltării probelor biologice

Un bărbat din Slobozia s-a ales cu un dosar de cercetare penală pentru conducere cu permisul suspendat și refuzul recoltării probelor biologice. El este suspectat de consum de substanțe psihoactive.

Potrivit IPJ Ialomița, în seara zilei de joi, 30 decembrie, în jurul orei 19.30, polițiștii rutieri au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani, din municipiul Slobozia. În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că șoferul are dreptul de a conduce suspendat.

În momentul depistării, datorită comportamentului deviant al bărbatului a fost efectuat controlul corporal al acestuia și al autoturismului, fiind identificat un plic ce conține resturi vegetale asemănătoare substanțelor psihoactive, ce a fost ridicat în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor deținute.

Întrucât bărbatul era incoerent în vorbire a fost condus la Spitalul Județean Slobozia pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive, însă acesta a refuzat prelevarea probelor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „refuzul de recoltare mostre biologice în vederea consumului de substanțe psihoactive” și „conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*