Bărbat de 32 de ani, din comuna ialomițeană Drăgoiești, reținut după ce și-ar fi omorât concubina minoră

Polițiștii ialomițeni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița au reținut noaptea trecută un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Drăgoiești, bănuit că și-ar fi omorât concubina, o tânără în vârstă de 16 ani.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din cadrul Secției Rurală nr. 4 Coșereni au fost sesizați în seara zilei de miercuri, 29 decembrie, în jurul orei 18.00, de un bărbat din comuna Drăgoiești, cu privire la faptul că prietena sa, în vârstă de 16 ani, este inconștientă.

La fața locului s-au deplasat atât polițiștii cât și un echipaj medical, care au constatat că cele sesizate se confirmă, iar tânăra a fost găsită decedată.

„Principalul suspect, concubinul fetei, un bărbat de 32 de ani din comuna Drăgoiești, a fost condus la sediul poliției pentru audieri. Din verificările efectuate a reieșit că între cei doi ar fi izbucnit seara trecută un conflict spontan, nefiind înregistrate alte sesizări anterioare cu privire la persoanele menționate”, au precizat reprezentanți ai IPJ Ialomița.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ialomița.

După administrarea probatoriului, în cursul nopții de 29 spre 30 decembrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de joi, 30 decembrie, să fie dispuse măsuri preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*