Autovehicul de lux furat din străinătate, descoperit de polițiștii din Urziceni

FOTO Poliția Română

La data de 2 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au depistat un autoturism de lux, în valoare de aproximativ 100.000 de euro, declarat ca fiind furat din Germania.

Autoturismul a fost depistat în urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea furturilor de și din auto pe raza municipiului Urziceni, în incinta unei stații de alimentare carburant.

Autovehiculul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*