Autoturism distrus într-un incendiu, în Slobozia. Nu au existat victime

Autoturism distrus într-un incendiu, în Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Pompierii din cadrul Detașamentului Slobozia au intervenit joi, 20 mai, în municipiul Slobozia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

„Pompierii au constatat că ardeau materiale combustibile de la compartimentul motor și au intervenit rapid astfel încât flăcările să nu se extindă. Nu au existat victime”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Ei eu precizat că cel mai probabil incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*