Aproximativ 17 kilograme de articole pirotehnice ilegale, descoperite în urma unor percheziții în Urziceni

Articole pirotehnice ilegale, descoperite în urma unor percheziții în Urziceni

Peste 1.600 de articole pirotehnice și 1.500 de suluri de material textil deținute ilegal au fost descoperite de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, în urma a trei percheziții domiciliare.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 30 decembrie, polițiștii ialomițeni, cu sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Ialomița, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Urziceni, la persoane bănuite de operațiuni fără drept cu articole pirotehnice. În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit și identificat la două dintre locații 1691 de obiecte de distracție cu conținut pirotehnic, ce ar fi fost deținute fără drept, în vederea comercializării, reprezentând cantitatea de aproximativ 17 kilograme de articole pirotehnice.

Întreaga cantitate a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

La cea de-a treia adresă polițiștii au identificat cantitatea de 1.500 de suluri de materiale textile, pentru care persoana care le deținea nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Perchezițiile au fost desfășurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*