Aproximativ 150 de jandarmi asigură ordinea publică la evenimentele organizate în județul Ialomița

FOTO Jandarmeria Ialomița

Jandarmii ialomițeni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică în următoarele zile, pe timpul evenimentelor care au loc pe raza județului Ialomița, astfel:

Vineri și sâmbătă, 16-17 septembrie a.c., la evenimentul ,,Pâinea și vinul” organizat la Muzeul Național al Agriculturii din municipiul Slobozia și la festivalul ,,Vlah Spirit Motor Fest” ce va avea loc pe strada Poligonului din Slobozia, începând cu ora 16.00.

Sâmbătă, 17 septembrie a.c., între orele 12.00-14.00, la Sala Sporturilor ,,Andreea Nica” din Slobozia, la meciul de handbal feminin dintre echipele C.S.M. Unirea Slobozia și C.S.M. Rapid Diva București și între orele 17.00-19.00, pe stadionul local din Gheorghe Doja, la meciul de fotbal dintre echipele A.C.S. Recolta Gheorghe Doja-C.S. Gloria Băneasa.

Duminică, 18 septembrie a.c., între orele 11.00-13.00 pe stadionul ,,1 Mai” din Slobozia, la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Unirea 04 Slobozia și C.S.M. Politehnica Iași, iar începând cu ora 14.00, la manifestările ocazionate de ziua localității Gheorghe Doja, în parcul central din localitate.

Luni, 19 septembrie a.c., între orele 09.00-11.00 și 16.00-18.00, la Monumentul Eroilor din Parcul Catedralei din municipiul Slobozia, la evenimentul organizat în cadrul Săptămânii Mobilității Europene.

Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului infracțional și contravențional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise și aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*