Aproape trei milioane de lei sunt investite la Urziceni pentru reducerea birocrației

Primăria Urziceni. FOTO Primăria Urziceni

Primăria Municipiului Urziceni a reușit să atragă fonduri europene în valoare totală de aproape trei milioane de lei (treizeci de miliarde de lei vechi) prin Programul Operațional de Capacitate Administrativă.

Municipiul Urziceni a anunțat lansarea proiectului cu finanțare europeană „Continuarea simplificării procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățeni prin digitalizarea serviciilor publice”. Valoarea totală a Proiectului care face obiectul contractului de finanțare este de: 2.935.832,92 lei.

Proiectul are ca obiective:

  • Implementarea unor măsuri de simplificare pentru cetățeni, în corespondență cu Planul integrat pentru simplificarea procedurilor administrative aplicabile cetățenilor din perspectiva front-office, dar și back-office prin introducerea unor soluții aplicative noi și integrarea cu cele existente, în scopul digitalizarii fluxurilor de lucru, pentru reducerea timpului de procesare a cererilor cetățenilor și asigurarea accesului online la serviciile publice gestionate de Municipiul Urziceni din domeniul urbanismului, asistentei sociale și siguranței si ordinii publice.
  • Dezvoltarea cunoștințelor și abilitaților personalului din cadrul Municipiului Urziceni, în vederea sprijinirii măsurilor vizate de proiect. Este avuta în vedere formarea/instruirea, evaluarea/testarea si certificarea competentelor/cunoștințelor dobândite pentru 30 persoane din cadrul grupului țintă în ceea ce privește utilizarea soluțiilor informatice implementate in cadrul proiectului.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*