Apa va fi oprită în localitatea Dridu din cauza unor lucrări ale E-Distribuție Dobrogea

Avarie RAJA. FOTO Arhivă
Avarie RAJA. FOTO Arhivă

Pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a unor instalații și rețele electrice din localitatea Dridu, județul Ialomița, E-Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice, miercuri – 11 martie 2020, în intervalul orar 09.00 – 16.00.

Fără curent, stația de pompare ce deservește localitatea Dridu nu va putea funcționa, iar abonații din zonă vor rămâne fără apă potabilă în intervalul mai sus menționat.

“Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor porni stația de pompare și vor relua furnizarea apei. Totodată, rugăm toți consumatorii din localitatea Dridu să își asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, a transmis RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*