Amenzi de peste 22.000 de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

A pus în pericol circulația pe drumurile publice

Polițiști din cadrul Inspectoratului Județean Ialomița au desfășurat în ultimele 24 de ore noi acțiuni pentru siguranța și liniștea comunității, pentru a preveni producerea unor evenimente negative și pentru a sancționa faptele antisociale. La nivelul județului, au fost constituite patrule mixte, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni și al polițiștilor locali.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, s-a intervenit la 54 de solicitări, 44 dintre acestea fiind sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost constatate 16 infracțiuni, 5 dintre acestea fiind contra patrimoniului, 5 contra persoanei și 6 la regimul rutier.

Totodată, polițiștii ialomițeni au continuat acțiunile în sistem integrat, sub autoritatea Instituției Prefectului, pentru prevenirea infectării cu virusul Sars-CoV-2. Au fost efectuate verificări cu privire la respectarea măsurilor impuse la 12 societăți comerciale/persoane fizice autorizate și în 18 de mijloace de transport persoane. De asemenea, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, polițiștii au aplicat 143 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 22.750 de lei.

În continuare, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean Ialomița desfășoară noi activități pentru siguranța cetățenilor, fiind pregătiți să intervină ori de câte ori situația o va impune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*