Amenzi de aproape 250.000 de lei, aplicate, în week-end, de polițiștii ialomițeni

Dosar penal pentru 2,19 mg/l alcool pur în aerul expirat

Pe parcursul week-end-ului, polițiștii ialomițeni au intervenit la 298 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 47 de infracțiuni și au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate se ridică la aproape 250.000 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, în perioada 12 – 14 iunie, polițiștii ialomițeni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Astfel, pe parcursul week-end-ului, polițiștii au intervenit la 298 de evenimente, dintre care 283 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Totodată, au fost constatate 47 de infracțiuni. Totodată, pentru abaterile de la normele rutiere au fost reținute 42 de permise de conducere și au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.

„Polițiștii sunt zilnic la datorie pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetățenilor. Recomandăm tuturor conducătorilor auto să manifeste prudență și să adapteze permanent viteza de rulare la condițiile de drum și de trafic”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

În urma activităților desfășurate în teren, polițiștii au aplicat 638 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 246.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*