Amenzi de 10.000 de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni pentru nerespectarea măsurilor de protecție

Petrecere privată, întrerupte de polițiștii ialomițeni. FOTO cu rol ilustrativ

Peste 90 de forțe de ordine au acționat în cursul zilei de marți, 02 februarie, pe raza județului Ialomița, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19.

Astfel, sub coordonarea Instituției Prefectului, polițiștii ialomițeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Potrivit IPJ Ialomița, la activități au participat 96 de forțe de ordine, fiind verificate 44 de societăți comerciale, 32 de obiective sau locații de interes precum şi 20 de mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 66 de sancțiuni contravenționale în valoare totală 10.000 de lei, toate fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*