AJFP Ialomița organizează întâlniri cu contribuabilii ce vor să afle mai multe despre obligațiile fiscale

Primăria municipiului Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria municipiului Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Administraţia Judeţenă a Finanţelor Publice Ialomiţa organizează marți, 11 februarie, ora 13.00, o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la calendarul obligaţiilor fiscale aferent lunii februarie.

Evenimentul va avea loc la sediul din Slobozia, strada Matei Basarab, nr.14, etajul 2, cam.202.

La această întâlnire vor fi aduse la cunoștința participanților aspecte referitoare la noutățile legislative, precum și facilităţile oferite de inrolarea și utilizarea Spațiului Privat Virtual (SPV)

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot înscrie prin intermediul „Formularului de contact” de pe website-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând LINK-ul, apoi selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*