AJFP Ialomița a rambursat TVA în luna decembrie a anului 2023, în valoare de peste 16,67 milioane de lei

Mai mulți bani. FOTO arhivă
Mai mulți bani. FOTO arhivă

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna decembrie 2023, conform selecției naționale, T.V.A. în valoare de 16,67 milioane de lei, cu 3,97 milioane lei mai mult decât în luna decembrie a anului 2022.
Totodată, au fost efectuate auto-compensări din T.V.A.-ul de rambursat în valoare de 3,09 milioane lei.
Raportat pe fiecare subunitate teritoriala, volumul restituirilor efective de T.V.A. din luna decembrie a anului 2023, se prezintă astfel:
– Activitatea de colectare persoane juridice și fizice Slobozia – 6,11 milioane lei, cu 2,47 milioane lei mai mult decât în luna decembrie a anului precedent;
– Serviciul Fiscal Municipal Urziceni – 2,10 milioane lei, cu 213,02 mii lei mai mult decât în perioada similara a anului trecut;
– Serviciul Fiscal Municipal Fetești  –  1,85 milioane lei, cu 255,26 mii lei mai mult decât în luna a doisprezecea  2022;
– Biroul de administrare a Contribuabililor Mijlocii Ialomița –  6,61 milioane lei, cu 1,04 milioane lei mai mult decât în ultima luna a anului 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*