Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în perioada ianuarie- februarie 2024, conform selecției naționale, T.V.A. în valoare de 11,71 milioane de lei.
Totodată, au fost efectuate autocompensări din T.V.A.-ul de rambursat în valoare de peste 7,83 milioane lei.
Raportat pe fiecare subunitate teritoriala, volumul restituirilor efective de T.V.A. din primele două luni ale anului 2024, se prezintă astfel:
– Activitatea de colectare persoane juridice și fizice Slobozia – 3,68 milioane lei;
– Serviciul Fiscal Municipal Urziceni – 2,93 milioane lei;
– Serviciul Fiscal Municipal Fetești – 1,07 milioane lei;
– Biroul de administrare a Contribuabililor Mijlocii Ialomița – 4,03 mii lei.
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița informează că, în data de 13 mai, se va desfășura evenimentul cultural „Noaptea Muzeelor”, care se caracterizează printr-o afluență mare de persoane. În fiecare an […]
Salvatorii de la Stația de pompieri Fetești au fost solicitați să intervină joi, 8 aprilie, în jurul orei 11.30, la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Potrivit ISU Ialomița, la locul […]
Pentru prevenirea apariției toxiinfecțiilor alimentare, ca urmare a manipulării, depozitării, preparării, expunerii și comercializării produselor alimentare către consumatorul final, în condiții improvizate, în cadrul unor locații amenajate temporar cu ocazia unor târguri de toamnă, în […]
Be the first to comment