AJFP Ialomița a rambursat în decembrie 2021 TVA în valoare de peste 14,64 milioane de lei

Mai mulți bani. FOTO arhivă
Mai mulți bani. FOTO arhivă

Administrația Județeana Finanțelor Publice Ialomița a rambursat în luna decembrie 2021, conform selecției naționale, TVA în valoare de 14,64 milioane de lei, cu 7, 97 milioane lei mai mult decât în aceeași lună a anului 2020.

Astfel, în luna decembrie 2021 s-au restitui efectiv 14,64 milioane lei și s-au efectuat compensări în sumă de 10,75 milioane lei.

Defalcat pe unități administrativ teritoriale județene, situația se prezintă astfel:

  • Serviciul Colectare Slobozia a rambursat 5,29 milioane lei si a compensat 3,38 milioane lei;
  • Serviciul Fiscal Urziceni a restituit suma de 2,24 milioane lei și a compensat 0.65 milioane lei;
  • Serviciul Fiscal Fetești a rambursat 0,59 milioane lei și a compensat 0,25 milioane lei;
  • Serviciul Contribuabili Mijlocii a restituit suma 6,52 milioane lei și a compensat 6,47 milioane lei.

Contribuabilii pot verifica pe site-ul ANAF informații privind soluționarea deconturilor cu sume negative de TVA cu opțiune de rambursare pe următorul link: https://www.anaf.ro/SolDecont/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*