Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul în cazul primarului din Sălcioara. El este acuzat că și-ar fi angajat sora în cadrul Serviciului voluntar pentru situații de urgență

Gabriel Stoica, primarul din Sălcioara. FOTO Facebook Gabriel Stoica

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul în cazul primarului din Sălcioara, Gabriel Stoica, el fiind acuzat că și-ar fi angajat sora în cadrul Serviciului voluntar pentru situații de urgență.

“Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni, jud. Ialomița cu privire la existența unor indicii referitoare la posibila săvârșirea de către Stoica Gabriel a infracţiunii de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane, prevăzută de art. 301 din Codul Penal, întrucât, în perioada exercitării mandatului 2016-2020 a semnat o serie de acte administrative în urma cărora sora acestuia a fost numită într-o funcție contractuală de execuție în cadrul Serviciului voluntar pentru situații de urgență (S.V.S.U.), iar ulterior a fost încadrată în funcția contractuală de șef serviciu S.V.S.U.”, a anunțat Agenția Națională de Integritate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*