Acțiunea Blocada la Țăndărei. Polițiștii au aplicat amenzi de peste 25.000 de lei

FOTO IPJ Ialomița

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei acţionează, permanent, în mod activ și implicat pentru prevenirea comiterii de fapte contra persoanei, patrimoniului și prevenirii riscului rutier.

Astfel, în cursul zilei de 28 martie, în intervalul orar 12:00-15:00, în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii ialomițeni împreună cu efectivele din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița au desfășurat o acțiune în orașul Țăndărei și în comunele arondate, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.335 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au retras 15 certificate de înmatriculare și au reținut 1 permis de conducere.

Polițiștii au legitimat 177 de persoane și au verificat 159 de autoturisme, conducătorii auto fiind testați cu aparatul din dotare în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.

Polițiștii au fost prezenți pe drumurile publice din orașul Țăndărei pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în stradă, pentru verificarea în trafic a autovehiculelor și depistarea persoanelor ce conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*