Acțiune pentru siguranța transportului public de persoane în Ialomița. Au fost date amenzi de peste 23.000 de lei

Alerta la IPJ Ialomița: un tânăr de 18 ani, reținut pentru furt, a evadat din sediul Poliției Urziceni. FOTO cu rol ilustrativ

O acțiune pentru siguranța transportului public de persoane a avut loc joi în Ialomița.

Polițiștii ialomițeni au acționat, pentru verificarea legalității efectuării transportului de persoane pe principalele drumuri din județul Ialomița.

De asemenea, acțiunea a vizat verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară stabilite prin Legea nr. 55/2020, în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost controlate 83 de autovehicule destinate transportului de persoane) totodată fiind efectuate și testări alcooltest.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale în valoare de 23.490 de lei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*