Acțiune de amploare a polițiștilor ialomițeni în municipiul Fetești și comunele învecinate

FOTO cu rol ilustrativ

Poliţişti ialomițeni au efectuat în cursul zilei de 27 februarie, o razie pe raza municipiului Fetești, dar și a comunelor arondate, pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite, precum și a abaterilor la regimul circulației rutiere.

Peste 50 de polițişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră și investigaţii criminale, au acționat pe linia creșterii gradului de siguranță publică și disciplină în traficul rutier, pe raza municipiului Fetești și a comunelor învecinate.

Pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 155 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 36.230 de lei.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație, dintre care 33 pentru exces de viteză și 6 sancțiuni pentru încălcarea de către căruțași a normelor stabilite pentru circulația pe drumurile publice.

Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

Pe timpul desfășurării activităților, polițiștii au identificat un bărbat de 34 de ani, din județul Iași, care avea asupra sa 270 de țigarete, care nu erau prevăzute cu timbru de marcaj fiscal, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Totodată, în cadrul raziei, polițiștii au surprins în flagrant trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, toți din municipiul Fetești, în timp ce încercau să sustragă o porțiune de șină de cale ferată, ce aparținea unei societăți comerciale.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

La activități au participat și jandarmi ialomițeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*