Acțiune cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni în mediul rural

Bărbat din Țăndărei, arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. FOTO cu rol ilustrativ

Efective mărite din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acționat în cursul zilei de joi, 16 iunie, sprijiniți de jandarmi ialomițeni, pe raza localităților Traian, Scânteia și Cocora pentru prevenirea faptelor antisociale, combaterea încălcării normelor legale și asigurarea unui climat optim de siguranță rutieră și ordine publică.

Potrivit IPJ Ialomița, au fost aplicate 60 de sancțiuni contravenționale, 37 dintre acestea reprezentând abateri de la normele de circulație pe drumurile publice, fiind totodată reținute trei permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Polițiștii rutieri au acționat cu aparatul radar și cel alcoolsopic, în vederea impunerii disciplinei participanților la trafic și combaterii producerii unor evenimente rutiere.

În total au fost legitimate 183 de persoane și controlate 115 autovehicule.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, fiind verificate 15  societăți comerciale de pe raza celor trei comune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*