Acțiune cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni în Fetești

Acțiune cu efective mărite a polițiștilor în Fetești. FOTO: IPJ Ialomița

Polițiștii ialomițeni au aplicat, în cadrul unei razii desfășurate seara trecută în municipiul Fetești, peste 110 sancțiuni contravenționale, au reținut două permise de conducere, au retras opt de certificate de înmatriculare și au constatat două infracțiuni la regimul rutier.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, oamenii legii au acționat în cursul zilei de 11 mai, în intervalul orar 18.00 – 21.00, în cadrul unei razii pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță a cetățenilor. În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminalistică și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi ialomițeni și polițiști locali.

Polițiștii au constatat două infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, iar pentru neregulile descoperit au aplicat 117 sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 15.000 de lei. Din totalul amenzilor aplicate, 14 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, 2 pentru nerespectarea prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor și 94 de amenzi pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G 195/2002.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut două permise de conducere și au retras opt certificate de înmatriculare.

Exemple:

  • Polițiștii Biroului Rutier Fetești au depistat în flagrant, în cartierul Vlașca din municipiul Fetești, un bărbat de 35 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism având dreptul de a conduce suspendat.
  • Totodată, în cartierul Coloniști din municipiul Fetești, polițiștii Biroului Rutier Fetești au surprins un bărbat, de 40 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism fără a avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare.

În ambele situații polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*