Patru persoane rănite într-un accident rutier produs pe raza comunei Gura Ialomiței

Patru persoane rănite într-un accident rutier produs pe raza comunei Gura Ialomiței. FOTO ISU Ialomița

Patru persoane au ajuns la spital în seara zilei de duminică, 9 ianuarie, după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod de pe raza comunei Gura Ialomiței.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, accidentul a avut loc pe DJ 213,  iar la locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Țăndărei, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, iar în sprijin au venit și două echipaje ale SAJ Ialomița – substația Țăndărei.

„În evenimentul rutier au fost implicate patru persoane conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate la locul intervenției de echipajele medicale. Ulterior toate cele patru  persoane, au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la Spitalul Orășenesc Țăndărei”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor autoturismului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*