Acoperișul unei locuințe din Valea Măcrișului, în flăcări de la un coș de fum deteriorat

Acoperișul unei locuințe din Valea Măcrișului, în flăcări de la un coș de fum deteriorat. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați sâmbătă seară, în jurul orei 19.25, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din comuna Valea Măcrișului.

Potrivit ISU Ialomița, spre locul indicat s-au deplasat în cel mai scurt timp trei echipaje de la Detașamentul de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul locuinței. Echipajele de stingere au acționat cu profesionalism și au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite, după aproximativ o oră și jumătate de luptă cu flăcările”, au transmis reprezentanții instituției.

Până să fie stins, focul a distrus acoperișul locuinței, construit din lemn și acoperit cu țiglă, pe o suprafață de circa 15 metri pătrați, și s-au deteriorat dintr-o cameră mobilier, bunuri electrocasnice și articole de îmbrăcăminte. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum deteriorat.

Acoperișul unei locuințe din Valea Măcrișului, în flăcări de la un coș de fum deteriorat. FOTO ISU Ialomița

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*