Accident rutier soldat cu cinci victime, între care doi copii, pe drumul județean dintre Movila și Fetești

Accident rutier soldat cu cinci victime, pe drumul județean dintre Movila și Fetești. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină joi, 24 martie, în jurul orei 13.00, în ajutorul victimelor unui accident rutier, petrecut pe drumul DJ 212, între localitatea Movila și municipiul Fetești. În accident, un autoturism în care se aflau cinci persoane a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în afara drumului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, la locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au intervenit și trei echipaje ale SAJ Ialomița și, de asemenea, a fost solicitată și intervenția elicopterul SMURD Constanța.

„În urma accidentului au rezultat cinci victime, trei adulți și doi copii, conștiente și neîncarcerate. După acordarea primului ajutor medical, un copil și un adult au fost preluați și transportați de către echipajul SAJ la Spitalul Municipal Fetești, cel de-al doilea adult a fost preluat de către elicopterul SMURD, iar cel de-al doilea copil și cel de-al treilea adult nu au necesitat îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Cazul este cercetat de către polițiștii de la Rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*