Accident rutier produs între localitățile Coșereni și Movilița: o persoană a ajuns la spital

Accident rutier produs între localitățile Coșereni și Movilița: o persoană a ajuns la spital. FOTO cu rol ilustrativ

Pompierii Detașamentului Urziceni au intervenit în cursul dimineții de duminică, 12 februarie, în jurul orei 07.30, la un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism, produs între localitățile Coșereni și Movilița. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă încarcerată.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de salvatori, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijin a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

După extragerea victimei din autoturism și acordarea primului ajutor medical la locul evenimentului, aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*