Accident rutier petrecut în comuna ialomițeană Giurgeni: două persoane au ajuns la spital

Accident rutier petrecut în comuna Giurgeni. FOTO ISU Ialomița

Două persoane au ajuns la spital marți, 10 august, în urma unui accident rutier petrecut în comuna Giurgeni, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, la fața locului au fost trimise două echipaje de salvatori, din cadrul Gărzii de intervenție Țăndărei, cu o descarcerare și o ambulanță SMURD, iar a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița.

„Din evenimentul rutier au rezultat două victime, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției. După acordarea primului ajutor, victimele au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la Spitalul Orășenesc Țăndărei”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*