Accident rutier pe raza comunei ialomițene Movila. Un tânăr de 26 de ani, rănit

Accident rutier pe raza comunei ialomițene Movila. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii de la Stația de pompieri Fetești au intervenit vineri, 2 iulie, în jurul orei 10.40, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un accident rutier produs pe raza comunei Movila, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul evenimentului au venit în sprijin două echipaje al SAJ Ialomița- substația Țăndărei.

În urma accidentului a rezultat o victimă, pasager al unui autoturism, bărbat cu vârsta de aproximativ 26 de ani, conștient și neîncarcerat, care a fost monitorizat de echipajul SAJ la locul intervenției, ulterior preluat și transportat de echipajul SAJ la Spitalul Orășenesc Țăndărei.

Accident rutier pe raza comunei ialomițene Movila. FOTO ISU Ialomița

Pompierii au asigurat măsuri P.S.I., precum și sablarea carosabilului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*