Accident rutier pe DN 2A, pe raza comunei ialomițene Ciochina

Accident rutier pe DN 2A, pe raza comunei ialomițene Ciochina. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii de la Garda de Pompieri Slobozia au fost solicitați să intervină luni, 05 aprilie, în jurul orei 12.00, la un accident rutier petrecut pe raza comunei Ciochina, în care un fost implicate trei autoturisme.

Potrivit ISU Ialomița, salvatorii s-au deplasat de urgență la locul accidentului cu o autospecială de intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ Ialomița – substația Slobozia.

„În evenimentul rutier au fost implicate opt persoane: șase adulți și doi minori. Din accident, a rezultat o singură victimă, conștientă cu vârsta de aproximativ 35 de ani, care a fost monitorizată de echipajele medicale de la locul intervenției. Ulterior, victima a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai deconectat bornele mașinii și sablare carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*