Accident rutier mortal petrecut pe DN 2A, în apropiere de Alexeni

Accident rutier mortal petrecut pe DN 2A, în apropiere de Alexeni. FOTO: ISU Ialomița

O persoană a murit, iar un adolescent de 15 ani a fost rănit, joi, 15 decembrie, într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, în apropiere de Alexeni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la accident s-au deplasat trei echipaje de la Detașamentul de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

„În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime, un minor de aproximativ 15 ani și doi adulți. Unul dintre adulți a fost încarcerat, iar după extragerea acestuia dintre fiarele contorsionate s-au efectuat manevrele de resuscitare. Din păcate, acesta nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decesul”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Cea de-a treia victimă nu a necesitat îngrijiri medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*