Accident rutier mortal pe DN2A, în localitatea ialomițeană Misleanu

Accident rutier pe DN 2A, în satul Misleanu, comuna Pereți. FOTO IPJ Ialomița
Accident rutier pe DN 2A, în satul Misleanu, comuna Pereți. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită grav, sâmbătă dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN2A, în localitatea ialomițeană Misleanu.

Potrivit IPJ Ialomița, în jurul orei 10.00, pe DN 2A, în localitatea Misleanu, s-a produs un accident rutier, soldat cu două victime.

„Din primele verificări se pare că șoferul unui autoturism, în timp ce efectua o depășire a unui autovehicul, a intrat în impact frontal cu un autocamion care se deplasa regulamentar din sens opus”, au transmis polițiștii ialomițeni.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru stingere cu apă și  spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanța SMURD și un echipaj SAJ Ialomița.

„Șoferul autoturismului, cu vârsta de 53 de ani, a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii, eliberarea lui necesitând efectuarea unor manevre de  descarcerare din caroseria avariată grav. Din nefericire șoferul nu a putut fi salvat, fiind declarat decedat de echipajul SAJ de la locul intervenției. Celeilalte victime, pasagera dreapta față, i s-a acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenției. Ea prezenta politraumatisme, ulterior fiind transportată de echipajul SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia”, au precizat și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița.

La ora transmiterii acestei știri încă se desfășoară cercetarea la fața locului, iar în zonă, pe DN 2A, se circulă alternativ pe o singura bandă. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul intervenției și la sablarea carosabilului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*