Accident rutier cu trei victime pe DN 21, între localitățile Iazu și Slobozia Nouă

Accident rutier cu 3 victime pe DN 21, între localitățile Iazu și Slobozia Nouă. FOTO ISU Ialomița

Trei persoane au fost rănite în seara zilei de sâmbătă, 11 decembrie, într-un accident rutier petrecut pe DN 21, între localitățile Iazu și Slobozia Nouă, în care au fost implicate două autoturisme și o căruță.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență al județului Ialomița, pompierii militari din cadrul Detașamentului Slobozia au fost solicitați să intervină, în jurul orei 18.00, la un accident rutier, produs în urma coliziunii unui autoturism cu un atelaj hipo, în timp ce un al doilea autoturism, ce a evitat producerea accidentului, a părăsit carosabilul, ieșind pe câmp.

Salvatorii s-au deplasat la locul intervenției cu o autospecială de stins incendii, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD. De asemenea, în scurt timp, trei echipaje aparținând SAJ Ialomița au sosit și ele la fața locului.

Unui număr de trei persoane, două ce se aflau în atelajul hipo și una din autoturism, le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului. Din cauza diferitelor traumatisme și leziuni pe care acestea le prezentau, cele trei victime au fost transportate la Spitalul Municipal Slobozia pentru continuarea investigațiilor medicale.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la fața locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*