Accident rutier cu patru răniți, petrecut între localitățile Ciochina și Orboești

Accident rutier cu patru răniți, petrecut între localitățile Ciochina și Orboești. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină în seara zilei de duminică, 3 iulie, după ce un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat între localitățile Ciochina și Orboești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul evenimentului au fost alocate trei echipaje de salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au intervenit și două echipaje ale SAJ Ialomița.

„În urma impactului au rezultat patru victime: una inconștientă, iar trei victime – un adult și doi copii, conștiente, cooperante. Toate cele patru victime au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*