Accident rutier, cu o persoană rănită, petrecut în afara localității ialomițene Movilița

Accident rutier, cu o persoană rănită, petrecut în afara localității ialomițene Movilița

Un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane a avut loc, marți, în jurul orei 17.30, pe DJ 302, în afara localității Movilița.

Potrivit IPJ Ialomița, în timp ce un tânăr de 26 de ani, din municipiul Urziceni, conducea un autoturism pe DJ 302, în afara comunei Movilița, a părăsit partea carosabilă și s-a  răsturnat pe un teren acoperit de vegetație, aferent sensului său de mers.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului în vârstă de 25 de ani din municipiul Urziceni, acesta fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat alcoolscop, rezultatul indicând o valoare negativă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*