Accident rutier cu cinci răniți, pe DN 2A, între localitățile Slobozia și Bucu. Pompierii au intervenit pentru extragerea unei victime rămasă încarcerată

Accident rutier cu cinci răniți, pe DN 2A, între localitățile Slobozia și Bucu. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii Ialomițeni au fost solicitați să intervină, joi după-amiază, la un accident rutier produs pe DN 2A, între localitățile Slobozia și Bucu, în care au fost implicate două autoutilitare și două autoturisme. În vehicule se aflau cinci persoane, una dintre victime fiind încarcerată.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul accidentului s-au deplasat de urgență  o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și două echipaje ale SAJ Ialomița – substația Slobozia.

„Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei de sex feminin, în vârstă de 50 de ani, rămasă încarcerată în unul din autoturisme. Ulterior, aceasta a fost preluată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia de un echipaj al SAJ Ialomița, pentru investigații medicale suplimentare”, au precizat sursele citate.

Celelalte persoane au fost monitorizate de echipajele medicale de la locul intervenției, dar au refuzat transportul la spital.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea incendiului  la locul accidentului și sablare carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*