Accident provocat în Slobozia de o femeie cu o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe linia prevenirii şi combaterii faptelor la regimul circulaţiei pe drumurile publice, au fost sesizați despre faptul că în municipiul Slobozia a avut loc un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, conducătoarea în vârstă de 27 de ani, circulând pe strada Gării, din direcția de deplasare Bulevardul Matei Basarab către strada Cloșca,  pe fondul neatenției, ar fi pierdut controlul autoturismului și a lovit un autoturism parcat regulamentar pe partea stângă a sensului său de deplasare, iar în urma impactului alte 2 autoturisme au fost avariate.

S-a procedat la testarea cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Polițiștii au întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*