Accident mortal la ieșirea din localitatea Grivița

Accidenrt rutier mortal. FOTO IPJ Ialomița

Un accident mortal a avut loc la ieșirea din localitatea Grivița, după ce o mașină s-a răsturnat pe câmp.

Polițiștii au anunțat că luni dimineața, pe DN 2C la ieșire din localitatea Grivița s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a alteia.

“Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe DN 2C, ar fi părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp. Conducătorul auto a suferit vătămări corporale și a fost transportat la Spitalul din Slobozia, în timp ce pasagerul din dreapta a decedat”, a transmis IPJ Ialomița.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*